480 enquêtes ingevuld in Mobiel Media Lab

480 enquêtes ingevuld in Mobiel Media Lab Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Inwoners van Rheden en Rozendaal hebben vorige week 480 enquêtes ingevuld toen het Mobiel Media Lab van de politie door de gemeenten reed. De vragenlijsten werden in de truck of online ingevuld.

“Daar zijn we erg blij mee”, zegt wijkagent Bart Bosman over het aantal enquêtes dat ingevuld is. De truck stond begin juni op meerdere plekken in Velp, Rheden en Rozendaal om te horen wat er onder inwoners leeft. “Het meeste wat we hebben terug gehoord van inwoners zijn klachten over verkeer, denk dan aan snelheid in de wijken en parkeeroverlast, en hangjongeren”, zegt Bosman.

Een andere vraag in de enquête ging over het contact met de politie. “Daaruit bleek dat mensen vaak het nieuws tot zich nemen via internet en whatsapp-groepen waar we weer op in kunnen spelen met onze informatievoorziening.” Alle uitslagen van de enquête worden nu verwerkt en daarna opgenomen in het jaarplan 2022.

Foto: Studio Rheden

Het bericht 480 enquêtes ingevuld in Mobiel Media Lab verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden