Trekkers door Velp naar bij provinciehuis Arnhem (filmpje)

Trekkers door Velp naar bij provinciehuis Arnhem (filmpje) Foto: Studio Rheden

VELP – Er staan dinsdag diverse protestacties van boeren gepland. Actiegroepen komen in het verweer, omdat ze vrezen dat de stikstofproblematiek volledig op het bordje van de boeren terechtkomt. Daarom rijden de boeren vandaag via Velp naar de binnenstad van Arnhem. Daar staan inmiddels zo’n vijftig trekkers klaar voor de boerenprotestactie.

In Velp reden de boeren met 50 trekkers achter elkaar over een rotonde in Velp op weg naar het provinciehuis in Arnhem. Bekijk hieronder de beelden.

De boeren die vandaag protesteren zullen bij hun acties ook kort stilstaan bij de aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries van dinsdagavond. Famers Defence Force wil bij aanvang van de protesten één minuut stilte houden “uit respect en medeleven”.

Het bericht Trekkers door Velp naar bij provinciehuis Arnhem (filmpje) verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden