Nieuw in Dieren: Theothorne TV

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Naast een lokale omroep heeft de gemeente Rheden sinds kort TheothorneTV. In Dieren is de 65-jarige Thijo van Beek een online lokaal tv-station gestart. Hij was vroeger van beroep cameraman. Van Beek woont nu twee jaar in Dieren en wilde graag een online lokaal tv-station op zetten met nieuws en wetenswaardigheden voor Dieren en directe omgeving.

Het doel van TheothorneTV is tv-uitzendingen maken van zo veel mogelijk verschillende dingen die zich in Dieren en directe omgeving afspelen zoals Spankeren, Laag Soeren en Ellecom.

Onderwerpen als cultuur, nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, portretten van markante personen of instellingen, sportevenementen, grote bouwprojecten, innovaties en verder alles wat zich zoal aandient. TheothorneTV wordt belangeloos gemaakt door Thijo van Beek.

Theothorne TV was ook aanwezig bij de officiële opening van Studio Rheden.