Jasmijn Lau uit Velp opnieuw kampioen op 10.000 meter

Jasmijn Lau uit Velp opnieuw kampioen op 10.000 meter Foto: Studio Rheden

VELP – Atlete Jasmijn Lau uit Velp is Nederlands kampioen geworden bij de 10 kilometer op de weg. Lau gold vooraf als favoriet bij de vrouwen bij de wedstrijd in het Noord-Hollandse Hem. Dit maakte ze waar met een lange solo. Uiteindelijk hield ze nummer twee, Julia van Velthoven, 12 seconden achter zich.

Lau is ook al regerend Europees kampioen bij de beloften (onder 23) en ze werd in de zomer ook al Nederlands kampioen bij de 10 kilometer op de baan. En twee jaar geleden won de Velpse al eens brons op de 10 kilometer tijdens de Europese Kampioenschappen in Zweden.

Het bericht Jasmijn Lau uit Velp opnieuw kampioen op 10.000 meter verscheen eerst op Studio Rheden.

Door: Mediapartner Studio Rheden