GLK en IVN organiseren najaarswandeling in Rozendaal

GLK en IVN organiseren najaarswandeling in Rozendaal Foto: Corlène van den Camp

ROZENDAAL – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op 20 oktober een wandeling door het park en parkbos van landgoed Rosendael (achter het kasteel). Maar ook IVN Oost-Veluwezoom houdt deze maand een mooie wandeling in het gebied Rozendaalse Bos.

De wandeling van Geldersch Landschap & Kasteelen start om 14.00 uur en duur ongeveer 2,5 uur. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Deelname is 5 euro.

Bij de wandeling van IVN op 29 oktober worden herfstkleuren bewonderd en cultuurhistorie van het Rozendaalse Bos besproken. Deze start is om 14.00 uur bij parkeerplaats Wageningse Hek (Schelmseweg, tussen Arnhemse Allee en A12). Deze wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Aanmelden is hier niet nodig en deelname is gratis.

Door: Mediapartner Studio Rheden