Parkeerplaats Den Heuvel in Velp krijgt opknapbeurt

Den Heuvel wordt opgeknapt Foto: Kasper Siebrands

VELP – De parkeerplaats Den Heuvel in Velp wordt opgeknapt. Het asfalt wordt vervangen, er komt nieuwe verlichting, het plein wordt groener en er komt duidelijker bewegwijzering bij de doorgangen naar de Emmastraat en de Overtuin. Zo wil de gemeente Rheden het plein aantrekkelijker maken voor onder andere markt- en winkelbezoekers.

Maandag is gestart met de werkzaamheden aan het asfalt. Komende dinsdag wordt het bovenste asfalt laag verwijderd. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Dat betekent dat de parkeerplaats en de omliggende rijbaan op Den Heuvel tijdelijk niet gebruikt kan worden.

Parkeren kan tijdelijk op het parkeerterrein naast het voormalige pand van ABN AMRO of bij het treinstation. Komende donderdag 21 oktober en 28 oktober wordt de markt op de parkeerplaats verplaatst naar de Dumpel aan de Gruttostraat.

Door: Mediapartner Studio Rheden