Rozendaal zoekt leden voor stembureau

Stembureau. Foto: Martin Slijper

– De gemeente Rozendaal is druk bezig met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen. Op 16 maart kan er weer worden gestemd op het stembureau in de kerk van Rozendaal aan de Kerklaan. En daarvoor is Rozendaal op zoek naar stembureauleden.

Vanwege corona kan er weer vervroegd worden gestemd op maandag 14 en dinsdag 15 maart om de drukte te verspreiden.

De openingsdagen en -tijden van het stembureau zijn: maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart van 07:30 uur tot 21:00 uur.

Wie interesse heeft kan zich aanmelden op de website van de gemeente Rozendaal. Ter voorbereiding volg je wel een (gratis) online training. Ook als je al eerder lid bent geweest is de training een onderdeel van de voorbereiding. Wil je Rozendaal helpen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op het stembureau? Meld je dan aan door een mail te sturen naar de gemeente.

Gemeente Rheden heeft geen stembureauleden meer nodig.