Weervrouw Margot Ribberink te gast bij Bibliotheek Veluwezoom

Wolken Foto: Pixabay

– Herinner je je nog de windhoos nog die in 2019 over onder meer de gemeente Rheden trok? Margot Ribberink vertelt erover op donderdagavond 3 februari bij Bibliotheek Veluwezoom.

Ze geeft dan tips en handvatten voor een duurzamer leven tijdens een interactieve online sessie. Wat doen deze tijden van onzekerheid met je? Hoe houd je de moed erin? Heeft het zin om zonnepanelen of een warmtepomp te plaatsen, of een elektrische auto te gaan rijden?

Margot Riberink werd bekend als weervrouw bij RTL. Na ruim 25 jaar als weervrouw te hebben gewerkt, gooide ze het roer om. Vol passie en energie geeft ze nu lezingen over klimaatverandering en duurzaamheid (en over het jagen op tornado’s).

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekveluwezoom.nl

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden