PvdA Rheden hervat straatcampagne zaterdag

PvdA Rheden. Foto: PvdA Rheden

– De PvdA afdeling Rheden hervat zijn straatcampagne voor de komende raadsverkiezingen. Deze was stopgezet wegens de Corona epidemie. De partij gaat op zaterdag 5 februari weer campagne voeren in het dorp Rheden met het ‘stemmingshokje’.

Lijsttrekker Gea Hofstede zal aanwezig zijn, evenals een aantal kandidaat raadsleden. Ook voor zaterdag 12 februari wordt een actie gepland.

Stemmingshokje

Het stemmingshokje staat tussen 10.30 en 12.00 uur in de Groenestraat. Rond dit hokje meet de PvdA de ‘stemming van de inwoners van Rheden. Voorbijgangers wordt onder andere gevraagd welke 5 zaken de meeste aandacht hebben in het dorp.

Ook is er ook ruimte voor vragen of opmerkingen van de kiezers over het verkiezingsprogramma. De uitkomsten van de ‘stemming’ worden later bekendgemaakt.