Bestuurder mee naar politiebureau na kop-staart aanrijding in Velp

Botsing Shell Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

– Op de kruising Larensteinselaan met de Waterstraat in Velp vond zondagavond een kop-staart aanrijding plaats. Één van de bestuurders bleek te veel te hebben gedronken.

Het ongeval gebeurde rond 19:45 uur waarna de politie en ambulance werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek er voor het stoplicht een kop-staart aanrijding te hebben plaatsgevonden naast het onbewaakte tankstation van Shell. Beide voertuigen raakten beschadigd door de botsing.

De bestuurder van de voorste auto is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een agent ter plaatse meldt dat de bestuurder van het achterste voertuig is meegenomen naar het politiebureau omdat hij te veel had gedronken. Op het bureau wordt verder onderzoek gedaan.

Afbeelding
Botsing Shell Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden