Volkspartij Politiek Rheden wil in gesprek met jeugd en senioren

Theo Kooijmans. Foto: Theo Kooijmans

– In de aanloop naar de verkiezingen wil Theo Kooijmans van Volkspartij Politiek Rheden tijdens een inloopavond in gesprek met de Rhedense jeugd en de senioren. De kiezers en de nieuwe partij kunnen daar op een informele manier in gesprek over wat de kiezer belangrijk vindt.

De inloopavond wordt gehouden op 8 maart vanaf 19:30 uur bij Grand Café Theothorne aan het Callunaplein in Dieren.

Jeugd en ouderen

Kooijmans wil meer weten van en over onze jeugd. Wat beweegt ze, wat vinden ze belangrijk, wat missen ze en wat willen ze verbeterd zien?

De inmiddels 71-jarige lijsttrekker wil van ouderen hetzelfde weten. Waar lopen die tegenaan bij de gemeente, wat missen ze en wat kan beter?

De partij heeft al veel input gekregen van COSBO. Deze informatie wil de partij gebruiken in een raadsvoorstel voor het ontwikkelen van een ‘integrale seniorenvisie’ waarin wonen, welzijn, zorg, veiligheid en de omgang met internet voor en door senioren aan de orde komen.

Opvallend is dat dezelfde onderwerpen sinds november 2021 ook al op de agenda staan bij de partijen die nu in de Gemeenteraad zitten. Dit ‘Politiek Manifest’ heeft de titel “Rheden een seniorvriendelijke gemeente” meegekregen.