NL Doet zorgt voor leuke dingen bij Rhedense Pioniers

Rhedense Scoutinggroep Foto: Studio Rheden

– Nu de coronamaatregelen groot en deels zijn afgeschaft zijn er overal in het land weer leuke dingen mogelijk. Zo ook bij Rhedense Pioniers. Wie het stil, alleen thuis zitten ook zo zat is doet beslist mee aan ‘NL Doet’ op vrijdag 11 maart van 18:30 tot 21:00 uur.

Iedereen kan dan de handen uit de mouwen steken bij Scoutinggroep de Rhedense Pioniers aan de Brinkweg 1a in Rheden. Dan wordt het nieuwe onderkomen van de Pioniers afgemaakt. Voor het aftimmeren van de binnenruimtes in het nieuwe scouting gebouw zijn handige handjes nodig.

De wanden worden met houten planken en plaatmateriaal afgewerkt en de binnenkozijnen worden geplaats. Heb je er zin in? Meld je aan en help mee met het maken van een mooie thuisplek voor de leden van onze scoutingclub. Naast het goede werk wat je verricht is het ook nog eens heel gezellig en leer nieuwe mensen kennen.

Alle vrijwilligers die op vrijdag 11 maart tijdens NL doet aan het werk zijn in Rheden worden uitgenodigd voor een lunch in het dorpshuis aan het Meester B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.

Kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl.

Door: Martin Slijper, Mediapartner Studio Rheden