Wordt Annika uit Rheden ambassadrice financiële hulpverleenster van het jaar? Help haar en stem!

Annika van der Mee. Foto: Still YouTube

– Annika van der Mee, financieel hulpverleenster voor de gemeente Rheden, maakt kans om ambassadrice van het jaar te worden. Ze neemt het op tegen twee andere kandidaten in Nederland.

100 % inzet

Annika van der Mee werkt als financieel hulpverleenster voor de gemeente Rheden; eerst als financieel jongerencoach en sinds kort als hulpverleenster. Als ze wint wordt ze een jaar lang ambassadrice financiële hulpverleenster.

Volgens haar collega’s zet Annika zich altijd 100% in voor de jongeren die zij begeleidt. ‘Door haar persoonlijke ervaring met schulddienstverlening weet ze perfect hoe ze aan kan sluiten bij jongeren’, schrijft een collega van haar.

Help Annika van der Mee aan haar onderscheiding door op haar te stemmen in deze verkiezing. Ga daarvoor naar de website van schouderseronder.nl. Na het invullen van je e-mailadres onder aan deze website krijg je een link toegestuurd om te stemmen. Stemmen tot en met 11 april.