20-Jarige man uit Rheden aangehouden na ongeluk

Ongeluk. Foto: Politie Rheden

– De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van een achtervolging en een ongeluk waarbij een 20-jarige man uit Rheden is aangehouden. Dit gebeurde woensdagavond (30 maart) tussen 21.00 en 21.30 uur in Angerlo of Doesburg.

De aanrijding vond plaats op de Ganzepoelweg in Angerlo waarbij de bestuurder is doorgereden. Daarbij is een 26-jarige man uit Zutphen gewond geraakt. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De overige vier inzittenden van de auto bleven ongedeerd. De politie zoekt getuigen van de aanrijding.

Achtervolging

Bij het incident is een Opel Vectra en een BMW 3- serie betrokken. Even daarvoor zou er ook een achtervolging tussen de betreffende voertuigen hebben plaatsgevonden op de Barend Ubbinkweg en de Didamseweg in Doesburg. Ook hier zoekt de politie mensen die dit hebben gezien. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844.