Bibliotheek Dieren organiseert liefde-festival in Boekenweek

bibliotheek. Foto: Pixabay

– De Boekenweek komt er weer aan. De 87e editie is dit jaar van 9 tot en met 18 april in de Bibliotheek Dieren. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. Dit jaar is het thema ‘Eerste liefde’.

Daarom organiseert Bibliotheek Dieren samen met het cultuurbedrijf RiQQ zondag 10 april een festival met flirt-relatiecoach en theatermaakster Saskia Paulissen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen’, flirtworkshops, een spreekuur over relaties en daten en een optreden van jazz- en soulband FunkedUp.

Hoe, wat, wanneer

Het festival vindt zondag 10 april van 14.00 tot 17.00 uur plaats in de Bibliotheek Dieren aan het Ericaplein 5. Kaarten kosten 15,00 voor niet-leden en 10,00 voor leden. Plusleden kunnen gratis deelnemen aan het festival.