Eurojackpot-speler uit Velp wint ruim twee ton

Jackpot. Foto: Pixabay

– Bij de trekking van de Eurojackpot van 1 april is 201.647,40 euro gevallen op een lot dat is verkocht door een rokersspeciaalzaak op de Hoofdstraat in Velp. Bij de trekking vrijdagavond werden de getallen 7, 8, 35, 37 en 49 en bonusgetallen 5 en 8 getrokken.

De Nederlandse winnaar had de eerste vijf nummers goed. Hij of zij was niet de enige. Nog vier spelers uit andere Europese landen hadden deze vijf getallen goed.

Oproep aan winnaar

Om te kunnen overgaan tot uitbetaling wordt de winnaar opgeroepen zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. Het gaat om een brutoprijs, waarvan 29 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Nederlandse Loterij stelt het belang van prijswinnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.