Ook Rozendaal krijgt dit jaar nog glasvezel

glasvezel. Foto: Pixabay

– Bewoners in Rozendaal zitten al lang te wachten op de glasvezel. Maar het gaat nu echt gebeuren. Delta Fiber Netwerk heeft BAM Telecom nu opdracht gegeven om ook glasvezel in Rozendaal te leggen.

Op dit moment is Delta Fiber Netwerk al druk bezig in Ellecom en De Steeg. En nu is Rozedaal ook aan de beurt. Klanten zullen naar verwachting dan eind dit jaar geactiveerd worden en gebruik kunnen maken van het nieuwe glasvezelnetwerk.

Glasvezel in Rozendaal

Delta Fiber Netwerk Rozendaal – Foto: Studio Rheden

Velp

In Velp loopt momenteel nog een campagne van Delta Fiber Netwerk. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 18 mei 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in het dorp.

Informatieavonden

Delta Fiber Netwerk organiseert daarom nog twee informatieavonden voor de inwoners van Velp. De eerste is op op donderdag 14 april bij Ontmoetingscentrum De Paperclip (Eiberstraat 16 Velp).

De tweede is op dinsdag 19 april bij buurtcentrum Trefpunt De Elleboog (Nieuw-Schoonoord 2 Velp). Beide inloopavonden starten om 19.00 uur. En van 19.30 tot 20.30 uur vindt de presentatie plaats.

Glasvezel Delta in kringloopwinkel Velp – Foto: Martin Slijper

Online informatieavond

Volgt u liever een ‘online’ informatieavond? Die wordt gehouden op 21 april om 19.30 uur. Dan wordt antwoord gegeven op veel vragen en is er de mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat. Inwoners kunnen de avond volgen vanuit huis via de computer, tablet of telefoon. Inwoners kunnen zich aanmelden via gavoorglasvezel.nl.

De meest gestelde vraag

Wanneer moet ik mijn huidige abonnement opzeggen?

Het antwoord: “Delta raad iedereen aan om het huidige abonnement pas op te zeggen als de glasvezelaansluiting in de woning klaar is en af te stemmen met de nieuwe telecomaanbieder wanneer het nieuwe abonnement in moet gaan.” Zo betaalt nu niet dubbel.

Zie ook: Glasvezel in Velp is dichterbij dan ooit in Velp