Supermarkt Albert Heijn ontruimd wegens enorme wateroverlast

Brandweer AH Velp. Foto: Martin Slijper

– De brandweer moest dinsdagmiddag kort na vier uur uitrukken voor een mogelijke gaslek bij de Albert Heijn aan de Hoofdstraat in Velp. Ter plaatse werd meteen de winkel ontruimd en werd tevens de winkelstraat in Velp door meerdere politieauto’s afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Na onderzoek bleek het niet te gaan om een gaslek maar om een waterlek.

Brandweer AH Velp – Foto: Martin Slijper

Op de tweede verdieping boven de Albert Heijn was bij werkzaamheden een lek ontstaan. Hierdoor stroomde het water tussen de kassa’s op de grond. Enkele medewerkers van AH zijn hierbij licht gewond geraakt. Daarvoor is een ambulance opgeroepen.

Na ruim een half uur werd de Hoofdstraat in Velp weer vrijgegeven en kon een monteur ter plekke de schade gaan bekijken.

Brandweer AH Velp – Foto: Martin Slijper