Wielrenner rijdt door na aanrijding, politie vraagt hulp

Wielrenner. Foto: Pixabay

– De politie roept de hulp in van het publiek. Op zondag 15 mei omstreeks 17.30 uur vond er een aanrijding plaats tussen een wielrenner en een fietser op een E-bike. Dit gebeurde op de burgemeester Bloemerweg in Rheden (Posbank). De E-biker moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De wielrenner reed door.

Het signalement van de wielrenner ziet er als volgt uit. Het gaat om een man met zwart haar van circa 35 jaar met een rood shirt en een zwarte helm.

Bent u deze wielrenner? Meld u bij de politie. Bent u getuige geweest of weet u meer omtrent deze aanrijding? Bel de politie op: 0900-8844.

Wielrenner gezocht – Foto: Politie Rheden

De straffen voor het doorrijden na een ongeval – een misdrijf – variëren van een boete van 500 euro bij ‘geringe materiële schade’ tot twee maanden gevangenisstraf als iemand in hulpeloze toestand wordt achtergelaten..