Onzekerheid bij bedrijven in Velp, kunnen ze glasvezel krijgen?

glasvezel. Foto: Pixabay

– Delta Netwerk heeft op 20 mei bekendgemaakt dat er genoeg deelnemers zijn om te starten met het aanleggen van glasvezel in Velp. Of bedrijven op bedrijventerreinen in Velp ook gebruik kunnen maken van glasvezel is nog maar de vraag.

Maandag liet het bedrijf weten dat ondernemers op de bedrijventerrein De Beemd in Velp geen glas kunnen krijgen. Dit was niet echt duidelijk gecommuniceerd. Die moeten zich namelijk apart aanmelden.

En als er voor 16 juli 2022 niet genoeg aanmeldingen zijn, dan krijgen de bedrijven op deze bedrijventerreinen geen glasvezel. Dit keer moet niet 20% maar minimaal 25% zich aanmelden om het project te laten starten op bedrijventerrein De Beemd.

Zie ook: Velp krijgt in 2023 definitief glasvezel