Studenten organiseren Festival Goed Groen in Velp

Festival Goed Groen. Foto: Martin Slijper

– Op en in het schoolgebouw van Aeres Velp aan de Pinkenbergseweg worden op donderdag 2 juni twee gratis evenementen tegelijkertijd gehouden. Door corona was dat de laatste jaren niet mogelijk. Het festival wordt gehouden tussen 16.00 en 21.00 uur.

Expositie Bloemwerk

Studenten van de Bloemopleiding laten tijdens de expositie hun mooiste creaties zien. Daarnaast kunnen bezoekers ook een workshop ‘plukboeket maken’ bijwonen.

Festival Goed Groen

En op het buitenterrein wordt de vierde editie van het ‘Festival Goed Groen’ georganiseerd met veel livemuziek, foodtrucks en verkoopkraampjes. Ook dit jaar worden op het Festival Goed Groen weer veel plantjes verkocht, wat precies kon een Aeres Velp niet vertellen.

“Deze editie mag je niet missen,” aldus directeur Mayke Rensen van Aeres Velp. “De school in Velp is blij dat er weer gebruik gemaakt kan worden van de skills van studenten, leerlingen en personeel om zo alles uit de kast te trekken om van deze dag een succes te maken.”