Dit jaar huttenbouwdorpen in Velp, Rheden en Dieren

Huttenbouwdorp. Foto: Rhevak

– De huttenbouwweek komt er weer aan. Dit jaar worden ze in Velp, Rheden en Dieren gehouden. Tijdens deze week kunnen kinderen tot en met 12 jaar met hun vrienden hutten bouwen met planken, spijkers en een hamer.

Rheden

Rhevak is in de 5e week van de zomervakantie. Het begint op maandag 22 augustus en eindigt op vrijdag 26 augustus. De kinderen zijn dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur welkom op Rhevak, en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 en ’s avonds tijdens de afsluiting.

Dieren

De huttenbouwweek in Dieren is dit jaar van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Inschrijven bij Madierodam kan via de website Madierodam.net.

Velp

De Bouwburg in Velp gaat na twee jaar toch weer door. Het huttenbouwdorp is dit jaar te vinden op het grasveld aan de Broekstraat in Velp. Dit is bij de voormalige zusterflat naast het ziekenhuis, tegenover de Ulenpas. BouwBurg 2022 is dit jaar van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september.

Zie ook: Dit jaar (2021) alleen huttenbouwdorpen in Rheden en Dieren