Politiek helpt asielzoekers met ‘bliksemactie’ in De Steeg

Voormalige klooster St. Michaël De Steeg. Foto: Google Streetview

– De drie politieke partijen PvdA, VVD en GroenLinks willen de mensen in de noodopvang in De Steeg gaan helpen. Ze vragen daarom aan iedereen geld te doneren voor de asielzoekers die daar tijdelijk wonen. Het geld wordt gebruikt voor de aankoop van noodzakelijke goederen zoals luiers, maandverband en hygiëne.

De partijen hebben in zeer korte tijd deze ‘bliksemactie’ opgezet en hopen dat meer mensen en partijen zich aansluiten.

Wie een bedrag kan missen om deze mensen aan spullen te helpen kan je een vrijwillige bijdrage overmaken op NL98 ASNB 8831 8038 08 tnv fractielid Willem Heesen. Gezien de beperkte tijd dat de mensen hier zijn loopt deze actie tot vrijdag 24 juni 2022.

Update

Na de bovenstaande oproep van PvdA, VVD en GroenLinks hebben ChristenUnie, GPRB en CDA laten weten ook mee te doen met de actie.

Zie ook: Crisisnoodopvang voor 150 asielzoekers in De steeg vanaf 1 juli