Zaterdag start de Liemers Posbankloop

Posbankloop Foto: Renee Tijdink / Posbankloop
Posbankloop Foto: Renee Tijdink / Posbankloop

– Na drie lange jaren organiseert de Liemers Posbankloop weer wandeltochten. In 2019 was er een hittegolf en daarna twee jaar corona. Maar nu mag het weer. “Wij zijn ontzettend blij, want na drie moeilijke jaren, kunnen we eindelijk uitkijken naar een “normale” Liemers Posbankloop”, zo meldt de organisatie achter de wandeltochten.

De Liemers Posbankloop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 juni. Dan zijn er weer wandeltochten van 30, 40 en 50 km. Daarnaast is er ook weer een officiële Kennedymars (80 km) die een dag eerder start.

Dit jaar kunnen maximaal 350 wandelaars de 50 en 80 kilometer afstanden lopen en 300 wandelaars kunnen zich inschrijven voor de 30 en 40 kilometer afstanden.