Supermarkten kunnen winkelschappen weer langzaam vullen

Supermarkt. Foto: Martin Slijper

– Lege winkelschappen worden weer langzaam aangevuld bij meerdere supermarkten in de gemeente Rheden. Het is het gevolg van de boerenacties die maandag zijn begonnen. Niet alleen de consument is hier direct de dupe van is, ook de supermarkten, die veel omzet missen.

De boeren blokkeerde sinds maandagochtend veel toegangswegen van en naar diverse distributiecentrums in Nederland.

Supermarkt – Foto: Martin Slijper

Versproducten met een houdbaarheidsdatum waren maandag en dinsdag bijna niet meer te krijgen bij grote supermarkten zoals Albert Hein, Coöp, Aldi, Lidl en Jumbo. Diverse supermarkten hadden al rekening gehouden met de acties van de boeren en afgelopen zaterdag uit voorzorg al meer handel ingeslagen.

Supermarkt – Foto: Martin Slijper