Henk Steinvoort plotseling overleden op 66-jarige leeftijd

Henk Steinvoort. Foto: Henk Steinvoort

– Veel mensen uit Dieren kennen Henk Steinvoort. Hij overleed afgelopen woensdag plotseling aan de gevolgen van een hartstilstand. Henk Steinvoort is 66 jaar geworden. Hij was in de vorige eeuw de man achter platenshop het Schuurtje en de Fuba Music shop. Maar hij organiseerde ook veel evenementen op de Veluwe en in Achterhoek.

Henk was nog maar net met pensioen en woonde in Hummelo. De laatste jaren organiseerde Henk Steinvoort veel Montmartre- en kasteelmarkten, onder andere bij kasteel Rosendael in Rozendaal en bij Kasteel Middachten in De Steeg. Maar hij was ook de man achter de Zomerfeesten aan de IJssel en jongerencentrum Oikos in Dieren.

Afscheid nemen kan woensdag 20 juli tussen 20.00 uur en 21.00 uur in het crematorium in Dieren aan de Imboslaan 6. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.