Huub Stapel bezoekt kasteel Middachten voor nieuwe tv-serie

Kasteel Middachten. Foto: Studio Rheden

– Huub Stapel trekt deze zomer voor opnames van een nieuwe tv-serie bij de NPO langs de IJssel. In de 5-delige serie ‘Langs de IJssel’ ontmoet de Limburgse acteur en tv-maker uiteenlopende mensen die wonen en werken in het stroomgebied van de IJssel. Daarbij komt hij ook langs kasteel Middachten.

Bij kasteel Middachten in De Steeg gaat presentator Huub Stapel op het eeuwenoude landgoed onder andere in gesprek met graaf Franz zu Ortenburg.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Franz Graaf zu Ortenburg bezoek krijgt van de publieke omroep. In 2016 kwam Jort Kelder voor het tv-programma ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ ook een bezoek brengen aan kasteel Middachten.

Wanneer de nieuwe 5-delige tv-serie ‘Langs de IJssel’ wordt uitgezonden is nog niet bekend. Mogelijk start de nieuwe tv-serie pas in 2023.