Inwoners gemeenten Rheden en Rozendaal opgelet: A50 gaat weer dicht

Ter illustratie. Foto: Rechtbank Gelderland

– Inwoners uit gemeente Rheden en Rozendaal krijgen weer te maken met veel verkeersproblemen. De snelweg A50 tussen Arnhem en Apeldoorn krijgt een opknapbeurt. Het gaat om een stuk van 21 kilometer, tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg.

Wie de komende twee weken van Arnhem naar Apeldoorn wil moet omrijden. De officiële omleidingsroute gaat via de A12, A30 en A1. De andere kant op is de A50 wel open. Lees hier wat de opties zijn.

Rijkswaterstaat: “Door de weg meerdere dagen achter elkaar volledig af te sluiten kunnen we in verhouding meer werk uitvoeren. Ook is de hinder voor de weggebruiker dan het meest beperkt. We kunnen bij een volledige afsluiting ook de veiligheid van de weggebruiker en wegwerker beter waarborgen dan bij korte afsluitingen.”

Kijk voor meer informatie op Rijkswaterstaat.nl.