Vernieuwde A50 eerder klaar, snelweg weer open

De werkzaamheden zijn eerder dan gepland klaar. Foto: Omroep Gelderland

– Inwoners uit gemeente Rheden en Rozendaal kunnen sinds zondagavond 22.00 uur weer gebruik maken van de A50. De verkeersproblemen zijn ‘voorlopig’ even voorbij. De snelweg A50 tussen Arnhem en Apeldoorn heeft over een stuk van 21 kilometer, tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg een opknapbeurt gekregen. Toch zijn we er nog niet, de A50 gaat nog een keer dicht.

N348

Omrijden via de provinciale weg N348 door Dieren is niet meer nodig. De N348 en de Kanaalweg in Dieren werden veel gebruikt om naar Apeldoorn te rijden. Veel mensen maakte namelijk geen gebruik van de officiële omleidingsroute via de A12, A30 en A1.

A50 gaat opnieuw dicht

Maar in september krijgen we opnieuw te maken met verkeersproblemen. Dan zijn er opnieuw werkzaamheden aan de A50 in de andere richting, tussen Beekbergen en knooppunt Waterberg bij Arnhem. De snelweg is daar dan tussen vrijdag 23 september en maandag 24 oktober in de weekenden dicht.