Albert Heijn Velp sluit de deuren bijna twee weken

AH Velp. Foto: Martin Slijper

– De Albert Heijn aan de Hoofdstraat in Velp gaat sluiten. De supermarkt doet de deuren op donderdag 1 september om 17:00 uur dicht. AH gaat het pand in bijna twee weken compleet verbouwen. Klanten kunnen in de tussentijd terecht bij Jumbo, Lidl, Coop en Aldi in Velp of bij AH op winkelcentrum Presikhaaf.

Albert Heijn krijgt het nieuwste winkelconcept, net als andere supermarkten krijgt het meer aandacht voor vers voedsel. Op dinsdag 13 september om 11:00 uur wordt de vernieuwde winkel geopend volgens supermarktmanager Robert Vroegop.

“Klanten zullen verrast zijn. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar echt alles wordt nieuw. Kom gezellig langs op 13 september. Er zijn diverse proeverijen en ook de beroemde levensgrote hamster is erbij. Een unieke kans om samen op de foto te gaan”, aldus Robert Vroegop.

AH Velp – Foto: Martin Slijper