Vrijdag en zaterdag weer een Carolina Festival in Dieren-Zuid

Carolinapark. Foto: Google Maps

– Het Carolina Festival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 2 en zaterdag 3 september. Bij dit evenement staat elkaar ontmoeten, ontspannen, genieten en verbinden centraal. Vrijdagavond opent het festival om 19 uur.

Na de opening start aansluitend een pubquiz en wordt er rond 21 uur de film ‘I care a lot’ vertoond door het filmhuis Dieren. Bij het vijverpodium zorgen singer-songwriters en een cocktailtrio voor een intieme sfeer.

Zaterdag is het festivalterrein geopend vanaf 13 uur. Voor kinderen is er dan een doorlopend programma op het kinderveld. Denk aan knutselen, schminken, kinderyoga en een verhalenverteller. Voor volwassenen zijn er onder andere theatershows. Op het Carolina Festival zullen ook diverse foodtrucks staan.

Het festival, georganiseerd door een groep enthousiastelingen uit Dieren, vindt plaats in het Carolinapark in Dieren-Zuid. Dit ligt in het oude deel van Dieren, tussen de IJssel en het treinstation. Het gratis evenement start op 2 september om 19.00 uur. Kijk hier voor het volledige programma.