Albert Heijn Velp helpt Voedselbank na sluiting

Albert Heijn Velp. Foto: Martin Slijper

– De Albert Heijn aan de hoofdstraat in Velp heeft woensdagmiddag de deuren gesloten. De supermarkt gaat het pand in bijna twee weken compleet verbouwen. Omdat er nog veel verse artikelen overbleven mocht de voedselbank deze gratis meenemen.

160 kratten met voedsel

Ruim 15 medewerkers van Voedselbank Arnhem waren een uur lang druk bezig met het inpakken van 160 kratten met voedsel. Ze mochten de kratten, ter waarde van duizenden euro’s, gratis meenemen van Albert Heijn.

Albert Heijn gaat verbouwen

Albert Heijn krijgt het nieuwste winkelconcept, net als andere supermarkten krijgt het meer aandacht voor vers voedsel. Op dinsdag 13 september om 11:00 uur wordt de vernieuwde winkel geopend volgens supermarktmanager Robert Vroegop.

“Klanten zullen verrast zijn. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar echt alles wordt nieuw. Kom gezellig langs op 13 september. Er zijn diverse proeverijen en ook de beroemde levensgrote hamster is erbij. Een unieke kans om samen op de foto te gaan”, aldus supermarktmanager Robert Vroegop.

Albert Heijn Velp – Foto: Martin Slijper