Action in Dieren opent zaterdag 1 oktober

Action in Dieren. Foto: Studio Rheden

– Opnieuw goed nieuws voor de Dierenaren. De opening van de nieuwe Action in Dieren is bekendgemaakt. De Action opent haar nieuwe vestiging aan het Callunaplein 43 op 1 oktober 2022.

De Action komt na een grondig verbouwing op de plek waar eerder supermarkt Coöp was gevestigd. De actie wordt erg groot. In totaal krijgt de Action 890 vierkante meter winkelvloeroppervlakte, zo bevestigt een woordvoerder van Action Nederland.

Volgens Action biedt de winkel werk aan 60 mensen, zo vertelt de woordvoerder. De meeste mensen zullen parttime gaan werken bij de nieuwe Action. Volgens een woordvoerder willen “veel mensen in de praktijk vaak niet fulltime werken omdat ze het bijvoorbeeld combineren met het ouderschap (moederschap in meeste gevallen).