Inbreker zit bekneld in krappe goederenlift, bekijk de beelden

De inbreker wordt bevrijd uit de goederenlift. Foto: Instagram / wijkagent_rheden

– Medewerkers van een Chinees restaurant in Velp keken zondagochtend vreemd op toen ze aankwamen op hun werk. In een kleine goederenlift van het pand zat namelijk een man vast.

Al snel bleek dat hij in de nacht van zaterdag op zondag had ingebroken in het pand aan de President Kennedylaan. De brandweer moest er zondagochtend aan te pas komen om de inbreker te bevrijden. De man was met een been klem komen te zitten in de goederenlift van het restaurant.

De medewerkers betrapten hem om 9.00 uur, dus de kans is groot dat hij al even in die benarde situatie zat. Nadat de man is bevrijd, is hij aangehouden door de politie. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Daarna wordt hij verhoord.

Kijk hoe de inbreker klem zat in de goederenlift: