Bureau Arnhem start dinsdag op tv bij RTL 4

Politie. Foto: Martin Slijper

– Presentator Ewout Genemans gaat na ‘Bureau Burgwallen’, ‘Bureau 040’ en ‘Bureau Hofstad’ nu in Arnhem aan de slag. Vanaf dinsdag is de negendelige serie over het werk van de agenten uit Arnhem te zien op RTL 4. Verschillende ‘politieduo’s’ in Arnhem zijn ruim een half jaar gevolgd. De kans bestaat dat gemeente Rheden ook voorbij komt.

Ruim een half jaar reden presentator Ewout Genemans en zijn cameraman Julian Bakkum verschillende diensten mee met de agenten. De serie laat een afspiegeling zien van het werk in de noodhulp, maar ook de persoon achter het uniform en de dilemma’s die zij tegenkomen.

In negen afleveringen zal het werk in de Gelderse hoofdstad en omgeving te zien zijn. Alle facetten van het politiewerk kunnen voorbij komen want het politiewerk is immers onvoorspelbaar. Er zijn opnames gemaakt van maart tot na de zomer.

De eerste uitzending start dinsdag.