In Velp wordt de lekkerste patat gebakken

Cafetaria De Driesprong uit Velp. Foto: Martin Slijper

– Cafetaria De Driesprong uit Velp staat in de Top 3 van beste snackbars in Gelderland. Daar moet je zijn als je goede patat wil eten. Daarnaast is het de enige snackbar uit de gemeente Rheden die in de lijst voorkomt.

De lijst is samengesteld door het Amsterdamse PR-bureau Nobudget. Het baseerde de eindstand op de beste beoordelingen via Google reviews.

PR-bureau Nobudget maakte de lijst om de lokale snackbars een hart onder de riem te steken. De energieprijzen rijzen ook bij cafetaria’s de pan uit en daarom kunnen ze wel wat extra klandizie gebruiken, zo meldt het bureau.

Cafetaria De Driesprong uit de IJsselstraat in Velp maakt de top-3 compleet, vermoedelijk dankzij de pindasaus die regelmatig wordt bejubeld door mensen die een review achterlieten.

De Top 3

1. Eeterij De Dennen, Doetinchem (4,8) 321 reviews.

2. Cafetaria Goldenbelds, Zutphen (4,7) 500 reviews.

3. Cafetaria Driesprong, Velp (4,7) 122 reviews.

Cafetaria De Driesprong uit Velp – Foto: Martin Slijper

Prijzen

Naast het samenstellen van de lijst deed Nobudget onderzoek naar de prijzen die worden gerekend voor een frietje (klein formaat), een frikandel en een kroket, zonder toppings. Op basis van de gemiddelde prijzen van bijan 50 snackbars bleek dat gemiddeld 2,44 euro wordt gerekend voor een klein portie friet, 2,12 voor een frikandel en 2,19 voor een vleeskroket.

Heb je wel eens zo’n grote schnitzel gezien? – Foto: Martin Slijper