Kinderen starten graffiti workshop naast zwembad Biljoen

Graffiti workshop . Foto: Martin Slijper

– Op het terrein achter het Biljoenbad in Velp was woensdag de aftrap van een graffiti workshop. En daarnaast was er ook nog een filmworkshop bij buurthuis De Paperclip. Diverse activiteiten worden onder andere georganiseerd voor de jeugd als compensatie voor het vele verplicht thuiszitten tijdens corona.

Voor de jeugd was het een hele ervaring. Ze mochten zich helemaal uitleven met spuitbussen. Ze konden met veel verschillende kleuren een kunstwerk maken. Niet op de betonnen muur van het Biljoenbad maar op houten platen op een houten ezel.

Het komende schooljaar worden er minimaal 12 vakantieactiviteiten georganiseerd waarvan de helft cultuur en de ander helft sport betreft. Dit waren de eerste twee activiteiten. Ronald ter Hoeven opende de workshop graffiti spuiten.

Deze activiteiten worden georganiseerd vanuit de NPO gelden; nationaal programma onderwijs. Zo is er bijvoorbeeld ook nog een drijf-in bioscoop in de kerstvakantie en hunted in het voorjaar. Vanwege de subsidie zijn de activiteiten gratis zodat iedereen de kans krijgt om mee te kunnen doen. Kijk voor meer informatie op de site Rhedenontdekt.nl.

Graffiti workshop – Foto: Martin Slijper
Graffiti workshop – Foto: Martin Slijper
Graffiti workshop – Foto: Martin Slijper
Graffiti workshop – Foto: Martin Slijper