Lekker griezelen en spannende verhalen in het bos tijdens Halloween

Posbank. Foto: Martin Slijper

– Kinderen vanaf acht jaar kunnen samen met hun ouders, tijdens Halloween op zaterdag 29 oktober, in het donker het bos bezoeken. Volgens de verhalenvertellers is het vanaf 19.30 uur lekker griezelig en vertellen ze spannende verhalen.

Als met zonsondergang de bezoekers van de Posbank weer huiswaarts gaan keert de rust terug in de bossen van Veluwezoom. Maar is het wel echt zo rustig in het donkere bos?

Er zijn volgens Natuurmonumenten veel dieren die juist actief worden als de zon ondergaat. Egels scharrelen hun kostje bij elkaar, vleermuizen vliegen rond, dassen gaan op pad en ook wolven zijn ‘s nachts actief. Zwervend door het donkere bos met een zaklamp kom je dan de verhalenvertellers tegen. En die vertellen alles over de nachtdieren.

Aanmelden via de website van Natuurmonumenten.