Ook de Coöp in Velp sluit de deuren

Ook de Coöp in Velp sluit de deuren. Foto: Martin Slijper

– Na de Coöp in Dieren en Rheden verdwijnt nu ook de vestiging op het Churchillplein in Velp. Coöp wordt ook daar Plus. Beide bedrijven gaan namelijk fuseren. Daarmee wordt Plus meteen de derde servicesupermarkt van Nederland, na Albert Heijn en Jumbo.

Door de naamsverandering zal de Coöp op woensdag 16 november de deuren sluiten om 13.00 uur. Op dezelfde plek zal supermarkt Plus op 7 december om 09.00 uur de deuren weer openen. Ook in Velp zullen geen ontslagen vallen volgens de manager van de supermarkt in Velp. Het personeel van Coop gaat verder bij Plus.

Op 16 november zal de Coöp in Velp de laatste artikelen uit de winkel verkopen met 50% korting met uitzondering op de alcoholische dranken. Artikelen die toch overblijven gaan naar de Voedselbank.

Zie ook: Hoofdkantoor Coöp in Velp vertrekt, hoeveel mensen worden ontslagen?

Ook de Coöp in Velp sluit de deuren – Foto: Martin Slijper