Hoe veilig voelen inwoners van de gemeente Rheden zich?

Politie. Foto: Martin Slijper

– Hoe veilig voelt u zich in uw buurt? Waar meldt u criminaliteit? Heeft u zich in de afgelopen 12 maanden onveilig gevoeld? Dit zijn enkele vragen die om de vier jaar worden gesteld aan inwoners van de gemeente Rheden in verband met het nieuwe veiligheidsbeleid.

Met de uitkomsten van deze enquête hoopt de gemeente Rheden een goed beeld te krijgen van de veiligheidssituatie en de mogelijkheden tot verbetering. De verwachting is dat de gemeenteraad in januari 2023 een besluit neemt over dit nieuwe beleid.

Deelname is belangrijk

Het is belangrijk dat veel mensen meedoen met de enquête. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de veiligheidssituatie. De online enquête, ook uitgezet via het inwonerspanel Rheden Spreekt, is tot woensdag 16 november eenvoudig in te vullen via www.rheden.nl/veiligheidsbeleid.