Rhedens Fanfare Corps speelt jubileumconcert in Dorpskerk Rheden

Rhedens Fanfare Corps. Foto: RFC

– Het Rhedens Fanfare Corps organiseert op zondag 20 november een jubileumconcert. De fanfare uit Rheden bestaat namelijk al ruim 125 jaar en dat moet worden gevierd. Eigenlijk bestaat de Rhedense Fanfare al ruim 126 jaar, maar door corona is het concert een jaar verschoven.

Het Rhedens Fanfare Corps is opgericht op 6 mei 1896. In het afgelopen jaar heeft de vereniging al diverse activiteiten georganiseerd om daarmee haar 125 jarig jubileum te vieren en dat wordt nu afgesloten met een jubileumconcert.

Vanwege dit jubileum hebben ook diverse oud-leden en gastmuzikanten zich aangemeld om dit bijzondere feest bij te wonen en de hobby weer op te pakken. Ook de jeugd is volop aanwezig en zal met het volledige programma van het jubileumconcert meespelen. De bezoeker van het concert krijgt als extraatje het koor Con colore onder leiding van dirigent Christan Grotenbreg te horen.

Het jubileumconcert van het Rhedens Fanfare Corps vindt plaats op zondagmiddag 20 november in de Dorpskerk Rheden. Het concert begint om 15.30 uur, de Dorpskerk is al open om 15.00 uur.

Rhedens Fanfare Corps – Foto: RFC