De boot van Sinterklaas komt ook naar Dieren

Sinterklaas. Foto: NTR

– De kinderen in Dieren zijn in volle verwachting. Want zaterdag 19 november komt Sinterklaas en zijn pieten weer aan in het dorp Dieren. Net als het voorgaande jaren komt de Sint aan bij de IJssel. Rond 12.00 uur verzamelen de ouders zich met hun kinderen aan de kade. Dan worden er onder andere sinterklaasliedjes gezongen met het orkest. Tegen 13.00 uur zullen Sinterklaas en de Pieten arriveren.

Uiteraard is burgemeester Carol van Eert aanwezig om de oude man te begeleiden tijdens de intocht. De route van de stoet loopt van de IJssel naar Winkelcentrum Callunaplein via de Noorderstraat, Oude Plataan, Spoorstraat en de Wilhelminaweg. Rond 14.00 uur arriveert de Sint met zijn Pieten op het winkelcentrum. Om 16.00 uur vertrekt Sinterklaas weer naar andere kinderen in Nederland.