Rhedens Fanfare Corps geeft kerstconcert in Dorpskerk in Rheden

Rhedens Fanfare Corps. Foto: RFC

– Het ‘Rhedens Fanfare Corps’ geeft op zondag 18 december een kerstconcert in de Dorpskerk in Rheden. Daarnaast is er ook een optreden van het koor ‘Con Colore’.

Na het Jubileumconcert in november is dit een mooie gelegenheid om het ‘Rhedens Fanfare Corps’ en het koor ‘Con Colore’ weer samen te horen. Ze zullen afwisselend en samen te horen zijn. Ook met bekende en goed in het gehoor liggende nummers.

Zoals gebruikelijk staat het ‘Rhedens Fanfare Corps’ o.l.v. Harry van Bruggen, en zij spelen o.a. “Komt allen tesamen”, “Ich steh an deiner Krippe her”, “Silent Night ”. Het koor “Con Colore” o.l.v. dirigent Christan Grotenbreg zingt onder andere: “In the bleakmidwinter”, “Overkant” “Sign of the times”. Samen brengen ze “Ere zij God” en natuurlijk mag “Jingle Belss” niet ontbreken. Het concert begint om 15:30 uur. De Dorpskerk is open vanaf 15:00 uur en de toegang is gratis.