Ruim 150 inwoners plaatsen kaarsjes in Ellecom (filmpje)

Ruim 150 inwoners plaatsen kaarsjes in Ellecom. Foto: Theo van Berkel

– Zo’n 150 inwoners van Ellecom en de Steeg kwamen afgelopen woensdag naar het parkje aan de Buitensingel in Ellecom om een walnoot kaarsje in het water te laten. Dat deden ze samen met een goede wens voor familie, vrienden of voor alle mensen.

Het park, de lichtjes, de kaarsjes, het samenzijn zorgde voor intimiteit, rust en eenvoud.

Het was de eerste activiteit van Nabuurschap Ellecom – de Steeg die zoekt naar kleine, gewone ontmoetingen waarin mensen ongedwongen met elkaar kunnen zijn. Initiatiefnemer Jaap Stuiver: “Al die lichtjes op het water zijn samen een symbool van goede wensen voor alle mensen.”

Zie ook: Inwoners van Ellecom en de Steeg plaatsen 1.000 kaarsjes op het water.