Na twee jaar is het weer mogelijk, een echte nieuwjaarsreceptie voor iedereen

Nieuwjaarsreceptie. Foto: Studio Rheden

– Na twee jaar is het weer mogelijk, een echte nieuwjaarsreceptie. Vanwege corona kon het twee jaar lang niet doorgaan. Niet in Laag-Soeren waar we vorig jaar een receptie zouden houden. En ook niet in De Steeg want we hebben geen gemeentehuis meer.

Op maandag 16 januari nodigt de gemeente iedereen vanaf 19.30 uur uit in restaurant De Peerdestal in Ellecom (Zutphensestraatweg 50).

De nieuwjaarsreceptie start om 20.00 uur met een nieuwjaarstoespraak van burgemeester Carol van Eert. Als dorpswethouder van Ellecom vult Paul Hofman het programma verder in met als thema “Een beetje verliefd!”

Alle inwoners, instellingen, verenigingen en bedrijven zijn welkom op de nieuwjaarsreceptie. “Het is een goede gelegenheid om in ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje elkaar het beste voor het nieuwe jaar toe te wensen”, aldus gemeente Rheden.