Inwoners vieren nieuwjaarsreceptie in Ellecom

Nieuwjaarsreceptie in Ellecom. Foto: Martin Slijper

– Het was voor de gemeente Rheden twee jaar lang niet mogelijk een nieuwjaarsreceptie te houden, daarom maakte Rheden een Nieuwjaarsfilm. Maar dit jaar was er weer een echte nieuwjaarsreceptie.

Ruim 300 mensen kwamen naar de nieuwjaarsreceptie in restaurant De Peerdestal in Ellecom. Om 20.00 uur opende burgemeester Carol van Eert de avond met zijn nieuwjaarstoespraak.

De burgemeester heette ook de inwoners van huisnummers 23 welkom. Die kregen namelijk een speciale uitnodiging van het gemeentebestuur van Rheden. Daarna vulde Paul Hofman, de dorpswethouder van Ellecom, het programma verder aan met als thema “Een beetje verliefd!”

Activiteitenkalender

Tijdens de receptie werd tevens de feestelijke activiteitenkalender bekendgemaakt voor ons jubileumjaar. Gemeente Rheden is opgericht in 1573 en dat is dit jaar 450 jaar geleden. En dat wordt op talloze momenten en plekken gevierd binnen de gemeente tussen 16 april (Bevrijdingsdag van de gemeente) en 17 oktober (de verjaardag).

Nieuwjaarsreceptie in Ellecom – Foto: Martin Slijper