Brandweer in actie voor gewonde kat onder een busje in Velp

Brandweer in actie voor gewonde kat onder busje in Velp. Foto: Persbureau Heitink

– De brandweer, handhaving en de dierenambulance waren afgelopen vrijdag erg druk met een gewonde kat onder een busje. Dit gebeurde op de President Kennedylaan in Velp.

Rond 13:15 uur werd de brandweer opgeroepen om de dierenambulance te assisteren. Ter plaatse bleek de kat onder een busje vast te zitten. Een bestuurder kwam in aanrijding met het beestje en reed vervolgens door en het gewonde katje bleef achter op straat..

De eigenaar van een busje van een hondenuitlaatservice zag het gebeuren en stopte gelijk. Het gewonde beestje bedacht zich geen moment en ging onder het busje liggen. Toen de dierenambulance aankwam wilden zij het beestje vangen, echter bleek dat het gewonde beestje vast te zitten waarvoor ze de brandweer hebben opgeroepen voor assistentie.

De brandweer probeerde de kat te bevrijden, maar zoals de gezegde luid; een kat in het nauw maakt rare sprongen. De kat kwam los en rende weg.

Brandweer in actie voor gewonde kat onder busje in Velp – Foto: Persbureau Heitink