John de Bever op Dierens Piraten Festijn

John de Bever. Foto: Lukassen / Teun de Koning

– De Dierense Oranjestichting organiseert jaarlijks rondom de koningsfeesten het oranjefeest in Dieren. Deze week zijn de artiesten bekendgemaakt die zullen optreden op het ‘Dierens Piraten Festijn’ op donderdag 27 april 2023.

In de feesttent in Dieren kan dit jaar worden meegezongen met optredens van John de Bever, Rutger van Barneveld, Belinda Kinnaer, Jan Biggel, Gino Graus en Marco de Hollander. En dit jaar zijn ook de heren van Partysound Together weer aanwezig op het ‘Dierens Piraten Festijn‘.

Op woensdag 26 april begint het Marcus & Taylor tussen 20:00 en 01:00 in de feesttent in Dieren. Het duo zingt meer dan 100 meezingers. Nog meer muziek is er op vrijdag 28 april van 20:00 tot 01:00 van Seven Days Music in de feesttent. Het repertoire van Seven Days Music varieert van Dance tot Rock en van Fout naar Goud en van Nederpop tot Abba.

Hike sluit het af op zaterdag 29 april van 20:00 tot 01:00 in de feesttent in Dieren. Dat belooft ook een feest te worden aangezien ze door Party Awards meerdere malen zijn uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’.

Zie ook: Dierense Oranje Stichting baalt van kermis in Dieren