VVD Rheden steunt Rhedense schaapskudde

Schaapskooi Rheden. Foto: VVD Rheden

– Het is weer maart en dat betekent dat er veel nieuwe lammetjes zijn bij de Rhedense schaapskudde. Nadat Max en Sjappie op 1 maart het eerste lammetje mochten adopteren volgde de lokale liberalen uit de gemeente Rheden dit goede voorbeeld. De raadsleden van de VVD werden vergezeld door Provinciale Statenlid Peter Hendriks en waterschap kandidaat Michel Smit uit Velp.

De lokale fractie wilde ze graag één van de mooie bezienswaardigheden van Rheden laten zien. “Wij als VVD vinden de Rhedense schaapskudde erg belangrijk en willen ze daarom graag jaarlijks op een leuke wijze steunen”, aldus fractievoorzitter Martinique Visser in het persbericht. De twee lammetjes hebben de namen Rijntje IJssel en Thorbecke gekregen.

Na het adopteren van twee lammetjes ging de fractie in gesprek met inwoners. Provinciale Statenlid Hendriks: “Je hoort terechte verhalen over geldzorgen van inwoners die hard werken, wij als VVD willen dit gaan aanpakken want dit hoort niet nodig te zijn.”

Zie ook: Max en Sjappie adopteren het eerste lam Rhedense Schaapskudde