Brouwerij Romondt maakt biertje voor 450 jarig bestaan Rheden

Pracht bier. Foto: Brouwerij Romondt

– Brouwerij Romondt uit Dieren lanceerde op 1 maart een speciaal gebrouwen jubileumbiertje ter gelegenheid van de 450ste verjaardag van de gemeente Rheden. Wethouder Ronald ter Hoeven, projectwethouder 450jaar gemeente Rheden, nam daarom het eerste ‘Pracht’ biertje in ontvangst in de Oranjerie in Dieren.

Het jubileumbier is zacht van smaak en ‘smaakt precies zoals bier moet smaken’, zo vertelt Ap Lammers, secretaris van Kiwanis Rheden De Veluwezoom en initiatiefnemer van het speciale biertje van brouwerij Romondt.

Er is wel een beperkte voorraad, dus op = op. Het ‘Pracht’ biertje is via Kiwanis en de brouwerij te bestellen. Van elk verkocht flesje bier gaat één euro naar het Kanjerkralen-project voor kinderen met kanker.

Op de foto v.l.n.r: Ap Lammers (Kiwanis), Manon van de Bilt-De Rooij (Kanjerketting), Sam Veen (Kiwanis), Ronald ter Hoeven (wethouder), Han Vaessen (Brouwerij Romondt).